Kolikamber, kuhu on keelatud minna!

Tulge Kolikambri müsteeriumi vaatama!Müstilised asjad on meid paelunud ajast aega. Lugematu arv lastejutte on sellest, kuidas mänguasjad kas jõuluööl või muul tähtsal hetkel aastas või aastate tagant, ellu ärkavad ja omi toimetusi teevad. Aga kui ühel toal vanas majas on peale pandud loits, siis on selles toas mitte ainult mänguasjad vaid ka kõlbmatuks muutunud majatarbed ja isegi pildid vanadest albumitest ja raamatutest, lakkamatult elus ja tegevuses. Kui nüüd sinna kolikambrisse satuvad täiesti tavalised tänapäeva koolilapsed, muutub ka nende elu hoobilt ebatavaliseks.
Räppmuusikal “Kolikambri müsteerium” etendub Salme Kultuurikeskuses suures saalis 23. mail kell 19.00 ning 24. mail kell 12.00 (koolide-eri, piletid 3.-) ja kell 19.00.
Loo ja laulud kirjutanud Kaari Sillamaa, lavastaja ja koreograaf Katre Jaani, kunstnik Tiia-Mare Hunt
Mängivad Laste Muusikateatri noorema rühma õpilased, lisaks Salme Nukuteatri juht Mart Puust ja isegi Kaari ise.

Comments are closed.